Videoigra MXGP 2019 je končno tu

Težko pričakovana motokrosistična videoigra, v kateri lahko igralci izbirajo tudi med tremi slovenskimi vozniki, je vstopila na trg. 

Videoigra MXGP 2019 je končno tu (foto: MXGP) MXGP
29. 8. 2019

Tokrat so na račun prišli navdušenci nad videoigrami, oziroma natančneje tisti, ki se radi poskusijo v virtualnem svetu motokrosa. MXGP 2019 je bila narejena za Playstation 4, Xbox ena in pa tudi za računalnik, od lani pa je doživela nemalo sprememb. Igralci bodo lahko stopili v škornje katerega koli dirkača v karavani svetovnega prvenstva in nastopali v povsem enaki opremi, kot jo imajo v realnem svetu vozniki, prav tako pa bodo tudi motocikli z grafikami vred zahvaljujoč najnovejšim tehnologijam, na oko izredno podobni resničnim. Poleg tega se lahko nova videoigra pohvali tudi s tem, da si lahko igralci naredijo stezo po svojih željah, vozili pa se bodo lahko tudi po brezpotjih. 

Pred ekrani pa se boste lahko prelevili tudi v tri slovenske predstavnike in sicer v Maksa Mausserja, Klemna Gerčarja in Tima Gajserja, medtem ko Jana Pancarja žal ni v izboru, saj v letošnji sezoni nima celoletne prijavnine.