Peter Kavčič: Pogled z motorja

Alfa in omega poznavalec motorjev pri Avto magazinu je za vse ljubitelje čelad na 110 straneh pripravil odličen vodnik z izleti po Sloveniji.

12. 6. 2007

Gre za projekt, ki je trajal dobro leto dni, vključno z vožnjami, pisanjem in tehničnim delom. »Zamisel se je porodila pri DZS, naredila pa sva jo skupaj z Iztokom Ilichem. Sam sem se vozil od zgodnje pomladi do novembra, do prvih zares nizkih temperatur. Motoristična sezona je bila lani zares odlična, saj je trajala še v jesen in sem si tako za konec pustil raziskovanje Krasa in Primorske, ker je tam pač topleje, « pove Peter, ki na leto 'prevozi' 40 do 50 motorjev, za knjigo pa jih je preizkusil 12.

»Poudaril bi, da je knjižica zanimiva za vse, ki se radi odpeljejo na izlet tudi z avtomobilom, in tudi za bolje pripravljene kolesarje. Miran Stanovnik je recimo rekel, da bo kraljevo etapo od Pirana do Mangarta (sicer s ciljem v Kranjski Gori) zagotovo prevozil, skupaj je to 300 kilometrov zahtevne poti. Šla sva celo stavit, jaz mu v Kranjsko pripeljem avto, on pa bo po opisani poti šel s kolesom.« Kupite jo lahko v vseh bolje založenih knjigarnah za samo 21, 5 evra.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri