Nasvet iz prve roke

Zavarovalnica Triglav predstavila portal Vse bo v redu z nasveti za brezskrben vsakdan

Kako preprečiti škodo, kako varno preživeti dopust, kaj so pasti ob nakupu rabljenega avtomobila, kdaj se kasko še splača, kako z malimi spremembami navad privarčevati ... Na takšna in podobna vprašanja bo skušala odgovarjati Zavarovalnica Triglav na novem portaluVse bo v redu, na katerem najdete preventivne nasvete z različnih področij vsakdanjega življenja, zanimive zgodbe in uporabne vsebine o temah, ki najbolj zanimajo ljudi glede zavarovanj. Vse to samo zato, ker si želijo, da bi bilo zares »vse v redu«.

24. 4. 2015

Glavni namen samostojnega spletnega mesta Vse bo v redu je na strokoven, toda razumljiv, natančen, pa vendar preprost način uporabnikom deliti nasvete, pojasnila in zgodbe, s katerimi bo Zavarovalnica Triglav olajšala razumevanje zavarovanj in okrepila zavedanje o pomenu ustrezne zavarovalne zaščite.»Ljudje pričakujejo čim bolj odkrit, transparenten, predvsem pa iskren dialog s podjetji. Predvsem iščejo zanesljivega partnerja, svetovalca. Zato v Zavarovalnici Triglav krepimo našo vlogo kredibilnega vira uporabnih in pomembnih informacij na področju, ki ga s svojimi produkti pokrivamo: zavarovanje, varnost itd.,« je povedal Luka Pušnik, direktor službe za korporativno komuniciranje v Zavarovalnici Triglav.

Stran, ki vabi k raziskovanju

Vsebine, ki jih pripravljajo in jih lahko po novem najdete na portalu Vse bo v redu, niso namenjene le strankam, ampak vsej zainteresirani javnosti, ki išče odgovore o varnosti na vseh življenjskih področjih. Pri razvoju so izhajali iz zahteve, da morajo biti vsebine predstavljene tako, da bralca pritegnejo k brskanju po strani, rubrike pa odslikavajo celovito zavarovalno paleto: Dom in družina, Na poti, Zdravo življenje, Okolje in tehnologije ter Premoženje. Bralci bodo tako lažje našli vsebine, ki jih zanimajo. »Na podlagi analize smo se osredotočili na družine z otroki v predšolskem in šolskem obdobju, vendar bodo uporabne informacije vsekakor zanimive tudi drugim bralcem, tudi tistim s specifičnimi interesi, kot so na primer lastniki psov ali motoristi,« so povedali v zavarovalnici.

Več kot le branje

Spletno mesto Vse bo v redu je tako namenjeno tudi dvigu razumevanja zavarovalnih vsebin, v navezi z rednimi e-novicami, ki jih bodo v naslednjem koraku prilagajali glede na interesne skupine. Nov portal predstavlja tudi pomembno orodje za gradnjo zaupanja strank.Spletno mesto Vse bo v redu je dostopno na povezavi vsebovredu.triglav.si in je v prvi fazi prilagojeno za namizne in tablične računalnike, v nadaljevanju pa bo pripravljena še verzija za mobilne telefone.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri