Oktober je pri Čarmanu mesec vzmetenja: servis že od 64 evrov dalje

Če razmišljate o servisu, predelavi ali zamenjavi vzmetenja, se to splača narediti zdaj. Pri specialistu za vzmetenje na motociklih so kot vsako leto pripravili popust na izdelke Wilbers in K-Tech ter pripravili ugodne cene servisov.

6. 10. 2015

Pri motorističnem serviserju Čarman Motosport so v mesecu oktobru tradicionalno pripravili kup ugodnosti za vse, ki bi po koncu sezone svojemu motociklu radi namenili servis ali zamenjavo vzmetenja. Cene vseh komponent Wilbers in K-Tech (blažilniki, vzmeti, seti za nižanje motociklov) so do 30. oktobra nižje za 15 odstotkov, poleg tega pa so pripravili posebna paketa za priljubljena Yamahina modela MT-09 in MT-09 Tracer (599 EUR) ter za udobno Hondo Gold Wing (899 EUR). V obeh primerih paket vključuje nastavljiv zadnji blažilnik ter prednje vzmeti Wilbers, Motulovo olje in montažo.

Znižali so tudi cene servisov prednjih vilic: olje vam bodo zamenjali že za 64 evrov, medtem ko obsežni servis vzmetenja (olje, tesnila, menjava vzmeti z linearnimi ali progresivnimi) stane le 199 evrov.

Za več informacij odklikajte na www.carman-motosport.si, pišite na info@carman-motosport.si ali v delovnem času pokličite 01 361 62 77.

MAH