Akrapovičev izpušni sistem za Kawasaki Z900RS

Pri Akrapoviču predstavljajo izpušni sistem za pred kratkim predstavljeni Kawasaki Z900RS.

22. 11. 2017

Najnovejši Akrapovičev izpušni sistem Slip-On Line iz titana za Kawasaki Z900RS vas bo zagotovo ponesel v preteklost, saj ima klasično retro dirkaško obliko, ki se idealno ujema s podobo motocikla.
 
Izpuh se odlično prilega linijam Kawasakija Z900RS, njegova moderna in elegantna oblika pa je posodobljena različica klasičnega dušilca. Izdelan je iz lahkega visoko odpornega titana, prevlečenega s črnim premazom, njegova samozavestna podoba pa se izvrstno ujema z naravo motocikla. Ponuja idealno nadgradnjo, ki Kawasaki Z900RS jasno loči od tekmecev.
 
Končno podobo izpušnega sistema Slip-On Line zaokroža aluminijasta kapa, ki daje celotnemu dušilcu posebno noto in se idealno sklada s klasičnim retro slogom motocikla. Ima homologacijo ES/ECE in je preprost za montažo, ki ne zahteva dodatnih nastavitev elektronske krmilne enote. Omogoča hitro nadgradnjo, s katero se izboljša zmogljivost motocikla, ki pa jo lahko še dodatno povečamo z opcijskim kolektorjem, ki izboljša moč in navor ter poskrbi za globlji zvok.
 
Izpušni sistem Slip-On Line iz titana za Kawasaki Z900RS je bil tako kot vsi Akrapovičevi izdelki oblikovan s strastjo. Z materiali, preizkušenimi na dirkališču, in črnim premazom bo poskrbel, da bo motocikel zares izstopal, njegova klasična podoba pa bo zasijala v vsej polnosti, a z močnim sodobnim pridihom.