Aprilia - dan odprtih vrat

14. 4. 2010
Deli
Aprilia - dan odprtih vrat

Vas zanima, kako nastajajo italijanski lepotci na dveh kolesih? V začetku maja so Italijani za omejeno število obiskovalcev pripravili AFM ali Aprilia Factory Meeting.

Aprilia bo za vse ljubitelje svojih motociklov v začetku maja organizirala dan odprtih vrat z namenom, da bi se s tem oblikoval klub članov, kupcev, zaposlenih in ljubiteljev motociklov Aprilia. Srečanje bo v nedeljo, 2. maja 2010 v prostorih tovarne v mestecu Noale pri Benetkah, na naslovu Via G. Galilei 1, 30033 Noale, Italija.

Za obiskovalce bodo pripravili:

- dan odprtih vrat od 9.00 do 17.00 ure;

- možnost vodenih ogledov po Aprilia Racing in razvojnem območju;

- razstavo zgodovinskih dirkalnih motociklov Aprilia poleg območja Aprilia Racing;

- nakup Aprilia outlet oblačil in drugih izdelkov;

- možnost kosila v podjetju.

Možno se bo prijaviti tudi na ogled proizvodne enote Scorz? pri Benetkah, Via Bigolo 62, 30037 Scorz? , ki bo v ponedeljek, 3. maja 2010 od 8.00 do 11.20 ure. Obisk bo voden in možen samo za predhodno prijavljene obiskovalce, ki se bodo dogovorili za ogled en dan prej, to je 2. maja v Noalah.

Število obiskovalcev obeh dogodkov je omejeno, in sicer:

- 1.000 oseb na dogodku AFM v nedeljo, 2. maja 2010. Prijave bodo možne na online registrirnem obrazcu, ki bo v kratkem objavljen na Aprilijini spletni strani www.aprilia.it;

- 200 oseb na dogodku AFM v ponedeljek, 3. maja 2010. Udeleženci se bodo prijavili na posebnem seznamu, ki bo obiskovalcem na voljo v nedeljo, 2. maja.

Več informacij bo kmalu na voljo na posebni strani na www.aprilia.it.

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"