Ata Smrk kritizira Šumija

4. 5. 2008
Deli
Ata Smrk kritizira Šumija

Prvi človek slovite formule 1, sicer pa le možakar v velikosti smrkca, ne odobrava početja nekdanjega sedemkratnega svetovnega prvaka F1 Michaela Schumacherja. Šumi se vse bolj udeležuje dirk na dveh kolesih.

Vse se je začelo, ko je Jean Todt izrazil zaskrbljenost nad Šumijevo odločitvijo, da bo prosti čas preživljal na dirkalnem motorju. Bernie se je v zgodbo vmešal z izjavo: 'V formuli je vedno težil k večji in večji in varnosti, zdaj pa dirka z motociklom. Res ne razumem, zakaj takšna odločitev, enostavno v tem ne vidim smisla.'

Vlikemu Berniju očitno ni všeč, da se zvezdnik Šumijevega kova podaja v motoristične vode, saj bo gledalce in s tem seveda miljone cekinov namesto njega dobival še kdo drug. Verjetno mu tudi ni jasno, da v nasprotju z njegovo F1, motoristični šport ostaja zanimiv, varen in atraktiven.

Morda bi lahko Šumiju nekaj nasvetov o preživljanju prostega časa posredoval kar Bernijev prijatelj Max Mosley, recept je enostaven, potrebuješ medvojni VW KubelWagen, par kurbic in bič . .

mt

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja