Auto moto show ta vikend

2. 9. 2009 | Matevž Hribar
Deli
Auto moto show ta vikend

Od 4. do vključno 6. septembra bo na ljubljanskem Gospodarskem razstavišču potekala največja avto-moto prireditev v Sloveniji, Auto Motor Show Ljubljana.

Na ogled bodo avtosalon, motosalon, tuning, avtoakustika, dodatna oprema, rezervni deli in potrošni material. Svoj prostor bo imel tudi Avto magazin (s posebno ponudbo katalogov), na njem pa bomo razstavljali tekmovalni motocikel Boštjana Skubica in unikatni drift dirkalnik Luke Marka Grošlja. Drugi magneti pa bodo še zanimiva pločevina, simpatične hostese, brezplačni karting in še in še.

Kot je lahko razvidno iz kataloga razstavljalcev, bomo lahko na svoj račun prišli tudi motoristi. Na seznamu razstavljalcev najdemo podjetje Španik, zastopnik za motocikle Triumph, pa Autocommerce (Aprilia, Moto Guzzi, Dainese), Autoemona (Leopard), Foxracing, Motomandini (Dream Pit Bike), PVG (Piaggio, Vespa, Gilera), SMB Palma (Komine) in še kaj, kar bo zanimivo tudi za motoriste. Zunaj bo postavljena pista za karting in supermoto, na kateri se bo moč zdivjati s časovnim merjenjem.

Natančen program si lahko ogledate tukaj.

Se vidimo? Se.

Matevž Hribar

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"