Bagoroš dosegel 100.000 'fenov' na facebooku

28. 2. 2014 | Peter Kavčič
Deli

Naš stunt zvezdnik ni samo odličen na motociklu ampak tudi na družabnih omrežjih. Njegove filme si je ogledalo že na milijione ljudi, no sedaj pa je dosegel magično mejo 100.000 privržencev na facebooku in ob tej priložnosti poskrbel za precej dima dobrodelnosti! No, pa brki mu kar lepo pristajajo, ko je v vlogi slikarja.

Takole je spročil širni javnosti: 'V življenju sem vedno sam sebi postavljal cilje. In to, da zberem 100.000 privržencev na faceboku je eden izmed njih.

Morda si pred petimi leti nisem upal niti pomisliti na to, a stvari se sproti razvijajo, rastejo in nekaj kar je bilo na prvi pogled skoraj nemogoče je postalo resničnost.

Število privržencev je v zadnjih treh letih resnično hitro raslo in še preden sem se dobro zavedel je število doseglo to magično mejo.

A zame to ni le številka, je odraz mojega trdega dela z in na motorji in moji 'feni' očitno to zelo cenijo. Zato sem se odločil, da za to posebno priložnost naredim nekaj specialnega.

Prijateljem in svetu želim sporočiti, da sem tudi malce umetnik in ne samo motorist in športnik, zato sem z mojim KTM Dukom narisal sliko!

Ampak kot vedno, tudi tokrat ubiram drugačne poti, zato je moja slika narejena pravzaprav iz moje super lepljive Mitasove gume. Po kratkem kurjenju gume je bila umetnina nared! Naslikal sem gumijasto sliko z mojim podpisom in številko 100.000.

Ampak, da ni šla guma v nič, gre slika v prodajo na ebay, izkupiček pa bom v celoti namenil fundaciji Wings for life. Torej to je pravzaprav dobrodelni 'burnout'.

Hvala še enkrat za vso podporo in ker sledite mojemu delu – RokON!

P.S. Če še ne sledite mojemu facebook profile, lahko to naredite tukaj: www.facebook.com/Bagoros.Rok '

Foto: Head Lens - media

WINGS FOR LIFE Ebay link

Peter Kavčič

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"