Bagoroš stuntal v Maleziji (foto in video)

19. 3. 2012 | Matevž Hribar
Deli

Slovenski mojster plesa z motociklom je obiskal salon motociklov v Kuala Lumpurju in navdušil domačine.

Roku Bagorošu definitivno ni dolgčas. Odkar ga je pod svoje okrilje vzel KTM, se nastopi kar vrstijo in pred kratkim je z namenom promocije znamke KTM in njihovega 125-kubičnega Duka prvič zapustil Evropo. Smer: Kuala Lumpur, Malezija.

"To je bil moj najboljši nastop do zdaj," pravi Rok. "Predstavil sem nekaj novih trikov, ki sem se jih naučil v zimskem času in če še povem nekaj o energiji oziroma vzdušju na šovu ... Ljudje so bili v ekstazi, vzdušje je bilo magično! Sicer sem si že prvi dan malce poškodoval stopalo, kar je bila predvsem posledica dejstva, da mi še ni uspelo do potankosti izpiliti vseh novih trikov, a navdušenje ljudi me je poneslo preko bolečine in neznosne vlage ter vročine. Zdaj me z vseh koncev Malezije sprašujejo, kdaj pridem nazaj. Ko se ti to dogaja veš, da si svoje delo opravil odlično!"

Če morda spremljate njegovo Facebook stran, potem morda že veste, da je pred kratkim domov pripeljal novega 690-kubičnega Duka. To bo šele špas! Za Slovence pa imamo še eno dobro novico: Rok bo tudi na celjskem salonu Moto Boom (12. - 15. aprila) skuril par savinih 'radialk'.

Matevž Hribar
foto: Arhiv Rok Bagoroš

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja