BMW RR Days 2017: Zdaj je čas za prijavo in preizkus novih BMW športnih specialk

14. 3. 2017 | Peter Kavčič
Deli

BMW Motorrad že šeto leto prireja dogodek, ki je namenjen vsem, ki se navdušujete nad hitrimi motocikli in adrenalinsko vožnjo na dirkališču. To je obenem tudi odlična priložnost, da preizkusite njihove najbolj športne motocikle in jih poženete do meja v najbolj varnem okolju – na dirkališču. RR Days bodo izpeljali 10. in 11. maja na že tradicionalni lokaciji, in sicer na dirkališču Automotodrom Brno na Češkem, ki je menda eno najbolj priljubljenih dirkališč Valentina Rossija.

Cena na udeleženca za en dan je 169/180€, odvisno od datuma prijave, za dva dni pa je cena 315/330€. Paket vključuje 5 x 20 min vožnje po stezi z lastnim motorjem in 20 minut vožnje z BMW S 1000 RR.  

Spoznali boste tudi večkratnega svetovnega prvaka Troya Corserja, ki vam bo delil koristne nasvete.

To pomeni, da boste po tem športnem dnevu dodobra izmučeni predvsem pa popolnoma pomirjeni, ko se poleže adrenalinska mrzlica. V ceno je vključeno tudi hrana, pijača in merjenje časa (polog za najem časomerilca se plača posebej). 

Tule so video utrinki z lanskoletnega dogodka na Brnu:

Vožnja po dirkališču je mogoča samo z dirkališču primerno motoristično zaščitno opremo: organizatorji priporočajo uporabo čelade z dvojnim D-obročkom, enodelnega usnjenega kombinezona s ščitniki, usnjenih rokavic in primernih čevljev; na lastno odgovornost pa je mogoče voziti tudi z običajno čelado ter tekstilno motoristično jakno in hlačami s ščitniki.

Udeležba je mogoča z motornim kolesom katerekoli znamke, torej lastništvo motocikla BMW ni pogoj za udelžbo! Za več informacij in prijavo obiščite spletno stran: http://bmw-rrdays.com. Oziroma kliknite na povezavo.

Peter Kavčič

Foto: BMW

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja