Pridite na Biker fest in izkoristite brezplačne testne vožnje motociklov med 16. in 19. septembrom!

9. 9. 2021 | Peter Kavčič
Deli

Želite testirati nove motocikle? Potem si rezervirajte termin od 16. do 19. septembra in zapeljite v Lignano kjer bo potekal že 35. mednarodni Biker Fest.

Gre za največji in najpomembnejši motociklistični dogodek na prostem v Evropi, ki ga vsako leto obišče na tisoče motoristov. V preteklosti je bil tradicionalen termin v maju, sedaj pa je prestavljen v sredino septembra.

Poleg druženja, zabave ob dobri muziki in razstave predelanih motocilov pa ponuja tudi možnost, da ne enem mestu preizkusite praktično vse najnovejše motocikle glavnih proizvajalcev kot so Honda, Yamaha, Kawasaki, Suzuki, Ducati, BMW, KTM, Triumph, Harley Davidson in drugi. 

Vse kar morate storiti je, da se zapeljete v Lignano Sabbiadoro v čudovito obmorsko letovišče, ki je ime dobilo po posebni barvi drobnega zlatega peska. Vstop bo tako kot vedno prost na vseh festivalskih območjih! Lahk pridete tudi s svojim kros ali enduro motociklom in se zapeljete po posebej za ta namen pripravljeni progi, če pa ste mojster predelav, lahko svoj motocikel postavite na eno od lepotnih tekmovanj in se potegujete za bogate nagrade. A opozarjamo, konkurenca bo huda!

Dogodek bo potekal na štirih različnih območjih mesta, da bi poudaril in popestril posebnosti vsake atrakcije. Poskrbljeno bo za vsak odkus, torej če pridete in se samo sprehodite mimo stojnic ali pa, če se želite vozit in testirati motocikle. Za vse, ki se radi veliko vozijo bodo namreč organizirane moto ture, za željne zabave pa so vsak večer organizirani rock koncerti in tekmovanje Pin Up.

Vsako leto so na dogodku prisotni tudi proizvajalci motociklov, kjer omogočajo brezplačne demo vožnje z vsemi njihovimi novimi modeli, zatpo je to edistvena priložnost, da na enem mestu preizkusite čim več različnih motociklov. Morcda pa vam bo to pomagalo pri nakupu vašega novega motocikla. 

Nas povezavi www.bikerfest.si najdete vse prosizvajalce, ki so potrdili svojo prisotnost.

 

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol