Can Am Spyder Roadster #3 v Ski&Sea

24. 3. 2009
Deli

Ljubitelji zabavnih štirikolesnikov pozor! Če ste kdaj razmišljali, kako bi iz terena presedlali na asfalt in ohranili vse prednosti, ki jih poznate s štirikolesnika, s katerim se sicer podite po blatu, imate sedaj priložnost videti prav posebno zverino tudi pri nas. V podjetju Ski&Sea, ki je uradni zastopnik za Can-Amova vozila, si lahko ogledate trikolesni Spyder s serijsko številko 3! Ta sicer ni naprodaj, saj ima muzejsko vrednost, a zagotovo se bo našel kje ključ od takega, ki ga lahko preizkusite.

Ta Spyder je namreč prišel v last Ski &Sea zaradi dobrega dela pri promociji in prodaji vozil pod okriljem kanadskega BRP. Rumeni unikat je pravzaprav serijski Spyder in je povsem funkcionalen, vendar pa bo služil kot razstavni eksponat.

Še zanimivost: prvih pet kadarkoli narejenih Spyderjev poleg Ski&Sea stojijo v lasti muzeja BRP, predsedniku BRP Boisioli-u, vice president-u BRP Chris-u Dawsonu, znanemu ameriškem tv voditelju Jay Leno in pevki Cher. Več o tem lahko preberete tudi na www.ski-sea.si

PEK

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"