Novosti 2013: Can-Am Spyder ST

26. 9. 2012
Deli

Iz Kanade prihaja novica o razširitvi ponudbe trikolesnikov.

Družina Spyder bo z letom 2013 dobila novega člana z oznako ST. Ta naj bi zapolnil praznino med športnim RS-jem in potniško-turistično naravninim modelom RT. Na voljo bo v treh izvedbah ST, ST-S in ST Limited.

Po tehnični plati Spyder ST velikih sprememb v primerjavi z ostalimi modeli ne bo deležen, bodo pa vsi modeli dobili bolj čvrst okvir, nov Brembov zavorni paket, nova 15-palčna platišča ter novo elektroniko motorja.

ST bo poleg standardne opreme dobil še sistem 'ride by wire', nasavljive stopalke za noge, novi DESS varnostni sistem, potovalne kovčke (44 litrov) in barvni multifunkcijski ekran. ST-S bo imel nekoliko drugačna platišča, nekaj karbonskih dodatkov, dnevne LED luči in tempomat, v črno pa bodo obarvani krmilo, izpuh in elementi podvozja. Pri izvedenki ST Limited pa bo kupec dobil tudi navigacijo Garmin Zumo 660, avdio sistem s satelitskim radijem, ipod, trdne kovčke (68 litrov), ogrevane ročke, kromirana platišča in okrasje na izpušnem loncu.

Za še bolj razvajeni in petične kupce pa bodo na voljo tudi številni dodatki, ki jih sicer že poznamo, med njih pa sodijo Akrapovičev izpušni sistem, večji vetrobran, meglenke in prikolica.

MaT

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja