Čokolada na kolesih

20. 8. 2013
Deli

Predelave motociklov iz mlajše motociklistične zgodovine so v tujini že nekaj let močno v porastu. A tudi pri nas najdemo mojstre, ki se eni bolj, drugi malo manj resno lotevajo predelav. Pred kratkim nam je prišel 'pod roke' set zanimivih fotografij predelovalca, ki se imenuje 77 (sevenseven).

Takole so opisali svojo stvaritev:

Predelave legendarne CB-jke 750, letnik 1983, smo se lotili preudarno. S predelavo smo hoteli motociklu vnesti še tisto prvinsko 'one of the kind' noto, ki je že v osnovi odličnemu paketu  dodala nekaj patine. DarkBrownie je ime, ki po predelavi sodi k motociklu.

Fotografije so bile posnete v zapuščeni kovačnici, okolju, ki ni ravno po duši motocikla, a je ravno zaradi tega še kako prišla do izraza pozitivna energija, ki jo DarkBrownie izžareva.

Motocikel: 1983 Honda CB750K / Ime projekta: "DarkBrownie" / Karakteristike: rezervoar goriva  pobarvan v mini kovinsko rjavo barvo in do polovice ovit v  mat črno nalepko (podjetje poglejpoglej), okvir in platišča prašno lakirana v mat črno barvo, popolnoma obnovljen agregat, K&N zračni filtri, Dynojet stage3 kit, Firestone ANS pnevmatike, Renthal MX krmilo, bela starodobna gripa , Racing company števec hitrosti, custom sedež,v  mat črno barvo pobarvan izpuh, povoj za izpušne cevi v barvi grafita, majhen sprednji žaromet v enaki barvi kot rezervoar goriva, mala zadnja lučka v črni barvi, kustom zadnja strešica, kustom škatla za akumulator  ...

najdete jih tudi tule:

7seven customs FB page: https://www.facebook.com/7sevenCM

7seven customs page: http://7seven.si

Fotografije so delo mosjtra Cirila Komotarja.

PeK

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol