Dan za ljubitelje Aprilij

2. 6. 2008
Deli
Dan za ljubitelje Aprilij

Mednarodni dan odprtih vrat Aprilije bo v sredo, 11. junija 2008, na dirkališču Hungaroring na Madžarskem s pričetkom ob 8. uri.

Med 9. in 17. uro bo možno testirati prav vse modele iz Aprilijinega programa motociklov - skupaj bo na voljo 100 testnih skuterjev in motornih koles. Vsi, ki bodo prišli na dirkališče s svojimi Aprilijami, bodo morali plačati zavarovalnino. Za motocikle drugih znamk pa bo vstop na dirkališče strogo prepovedan! Prav tako bo strogo prepovedana vožnja brez primerne motociklistične zaščite (zaščitni kombinezon, čelada, rokavice, škornji).

Po pričakovanjih prirediteljev se bo dogodka na Hungaroringu udeležilo preko 1.000 obiskovalcev iz Danske, Norveške, Švice, Avstrije, Češke, Bolgarije, Litve, Estonije, Romunije, Poljske, Slovaške, Latvije, Madžarske in Slovenije. Letošnja posebnost bo predstavitev dirkačev Gaborja Talmacsija, Hectorja Barbere in Imreta Totha. Tekom dneva bodo izžrebali in podelili tri skuterje SR 50 R iz omejene serije Aspar Replica.

Vstopnina na Hungaroring znaša 10 evrov, in sicer je to cena srečke za žrebanje enega izmed 3 skuterjev SR 50 R Aspar Replica, ki jo boste prejeli ob vstopu na dirkališče. V ceno vstopnice je vključeno tudi kosilo na dirkališču, ki ga bodo pripravili člani tima Team Toth.

Mednarodni dan odprtih vrat Aprilije je odlična priložnost za preizkus motociklov Aprilia na dirkališču in druženje z ljubitelji te priljubljene blagovne znamke, zato upamo, da se srečamo na Hungaroringu.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja