Dobrodelno druženje gospodov in klasičnih motociklov

8. 9. 2016
Deli
Dobrodelno druženje gospodov in klasičnih motociklov

Tudi letos se bo v Ljubljani odvijala tradicionalna vožnja DGR - Distinguished Gentleman's Ride, ki je namenjena opozarjanju na moško bolezen rak na prostati.

DGR je dogodek na katerem so pravila jasno določena. Potrebno se je gosposko obleči in zajahati ustrezen motocikel. Atraktivna kombinacija, ki jo je težko spregledati, še posebej če se dogodka v centru Ljubljane udeleži več kot sto uglajenih šarmatnih gospodov. V sodelovanju z Društvom onkoloških bolnikov je namen tega plemenitega srečanja z ustreznim gradivom in predstaviti pravi vidik te zahrbtne bolezni.

25. septembra se bože okoli 11. dopoldan odvilo srečanje na ploščadi pred Metalko kjer se bo družilo, poslušalo glasbo DJa SO80's in live acustic mini koncert Rok 'n' banda. Za hrano in pijačo bo poskrbljeno.

Sledil bo zaključek s počasno vožnjo po širšem središču Ljubljane, kjer bomo poizkusili biti čim glasnejši in zato čim opaznejši.

Za donacijo, možnosti sodelovanja oziroma dodatna vprašanja se prosim obrnite na enega izmed spodnjih kontaktov.

Uradna stran dogodka: www.gentlemansride.com

Stric na sliki ni oblečen v skladu z navodili dogodka in ne vozi pravega motocikla, ampak z vsem srcem podpira to vožnjo

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja