Dogodek, ki ga ne smete zamuditi. Otvoritev sezone pri AS Domžale Moto Center

7. 4. 2023
Deli
Dogodek, ki ga ne smete zamuditi. Otvoritev sezone pri AS Domžale Moto Center (foto: as domžale motocenter)
as domžale motocenter

Vsi tisti, ki si želite ob pričektu motoristične sezone zagotoviti kakšen nov kos kakovostne motoristične opreme ali preizkusiti motocikle znamke Ducati in Honda, ali pa samo uživati v dobri motoristični družbi, ne smete zamuditi vselej težko pričakovane tradicionalne otvoritve sezone pri AS Domžale Moto center v Trzinu.

Tradicionalno pestro motoristično dogajanje se bo odvijalo v soboto, 15.4.2023 od 9,00 do 18,00 ure pred podjetjem AS Domžale Moto center d.o.o. v Trzinu. Ekipa motorističnega eldorada na obrobju Ljubljane je za obiskovalce tudi letos pripravila bogat nabor ugodnosti in pester program dogajanja, kar je vsekakor razlog, da otvoritve sezone 2023 ne smete zamuditi.

  • Na dan dogodka bo možno testiranje motornih koles Honda in Ducati, tisti ki si želite samo nove čelade pa boste lahko preizkusili čelade priznanih blagovnih znamk (Nolan, Shoei). Poleg testnih voženj bo na dogodku potekala tudi predstavitev novih modelov motornih koles za sezono 2023.
  • Novopečeni motoristi in motoristke s kodo 125 si boste lahko ogledali bogato ponudbo kar enajstih motociklov in skuterjev z delovno prostornino 125-kubičnih centimetrov.
  • Za lastnike rabljenih motornih koles, ki bi jih želeli prodati, bo na dvorišču rezerviran prostor za sejem rabljenih motornih koles in skuterjev.
  • Na dan dogodka bo na vse artikle iz aktualne kolekcije iz zaloge na voljo najmanj 20-odstotni popust, hkrati pa bo imel vsak kupec z žrebom možnost pridobiti še dodaten popust v višini do 50-odstotkov. Poleg tega boste lahko izbirali tudi med artikli iz njihove OUTLET ponudbe, kjer bodo popusti znašali tudi do 80-odstotkov! Popusti se ne seštevajo in veljajo samo na dan prireditve in artikle iz zaloge.
  • Potekala bo tudi nagradna igra, glavna nagrada je bon za 100 EUR + dve praktični nagradi
  • Prvih 100 obiskovalcev bo prejelo praktično nagrado
  • največji nakup dneva bo še dodatno nagrajen z brezplačnim vikend najemom motocikla iz AS-ove testne flote
  • na dogodku bodo prikazane tudi servisne aktivnosti, kjer boste lahko izvedeli marsikaj koristnega o samem servisiranju motociklov ter pripravi motocikla na novo motoristično sezono.
  • organiziran bo tudi hitri servisni pregled motociklov obiskovalcev
  • če se boste iz kakršnegakoli razloga odločili za sprehod do doma, je za vaš motocikel omogočena nočitev
  • po diskontnih cenah bo potekala tudi prodaja motorističnih gum

Za pijačo bo poskrbel Moto Bar Trzin, za hrano Shoowfood, za glasbo in ostalo tehnično podporo pa DJ Baza. Medijski pokrovitelj dogodka je Radio Ekspres.

 

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja