Ducati odpira sezono 2. aprila

19. 3. 2016
Deli
Ducati odpira sezono 2. aprila

V soboto  2.4.2016 se bo pri AS Domžale dogajalo. Pripravljajo uraden uvod v sezono, kot ponavadi pa so se fantje in dekleta spet zelo potrudili.

Pri AS-u znajo poskrbeti za dobro počutje, zato lahko zagotovimo, da bo sobotno motoristično druženje v njihovem novem salonu Ducati prijetno in veselo. In potem še bolj veselo..

Na ogled bodo vse letošnje Ducatijeve novosti, ki jih tokrat ni malo. XDiavel, Multistrada 1200 Enduro, Multistrada Pikes Peak, 959 Panigale, Hypermotard 939, Hyperstrada 939, Scrambler Flat Track Pro in Scrambler Sixty62. Jasno je, da bodo tam tudi ostali modeli.

Med 11,00 in 18,00 uro bodo potekale skupinske testne vožnje z Ducatiji, fantje iz tehnične službe pa vam bomo na razpolago za vsakršen nasvet glede vzdrževanja vašega motocikla. V okviru dogodka bo potekal tudi hišni sejem rabljenih motociklov, tja pa lahko pripeljete tudi svojega, če ste se ga slučajno že naveličali.

Poskrbljeno bo za jedačo in pijačo, vrtela se bo izbrana glasba, zvečer pa si bomo lahko skupaj ogledali kvalifikacije za dirko MotoGP v Argentini.

Torej, obvestite žene, ljubice, tašče, šefa, moža, ljubimca, otroke.., da vas v soboto 2.aprila ne bo. Ker boste pri AS Domžale praznovali uradni Ducatijev uvod v sezono.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja