Foto: otvoritev moto sezone v Trzinu. Motoristi reševalci imajo Ducatija Multistrado!

Druženje s Hondami, Ducatiji in predvsem z motoristi in motoristkami.

Foto: otvoritev moto sezone v Trzinu. Motoristi reševalci imajo Ducatija Multistrado! (foto: Primož Jurman) Primož Jurman
9. 4. 2017

V soboto, 8. 4. 2017, je As Domžale vse motoriste in navdušence povabil na otvoritev sezone in prijetno celodnevno druženje v njihovem salonu v Trzinu. Z veseljem so se posvetili obiskovalcem in predstavili celoten nabor motociklov Ducati in Honda, vključno z novostmi sezone 2017.

Organizirali so skupinske testne vožnje z najnovejšimi modeli iz njihove testne flote, motoristična oblačila in dodatki so bila na voljo po ugodnih cenah, strokovnjaki so svetovali o vzdrževanju motociklov, dogodek pa je bilo moč izkoristiti za prodajo rabljenega motocikla na hišnem sejmu rabljenih motociklov. Poleg tega so premierno predstavili novo orodje za reševanje življenje - Ducatija Multistrado Enduro, ki bo uradno predana motoristom reševalcem 14. 5. 2017 na dogodku Zavarovalnice Triglav na AMZS Centru varne vožnje na Vranskem.

Dan je minil v prijetnem vzdušju, dobri glasbi, obiskovalci pa so potešili tudi lakoto in žejo. Juhej, motoristična sezona je dokončno tu!

Primož Jurman