Novice Promocijsko sporočilo

Freestyle spektakel Masters of Dirt ponovno v Sloveniji

11. 3. 2013
Deli
Freestyle spektakel Masters of Dirt ponovno v Sloveniji

Dvorana Stožice bo 1. aprila 2013 gostila svojevrsten avto moto šov, ki navdušuje vse ljubitelje ekstremnih športov!

»Brez tveganja ni nagrade!« je osnovno vodilo skupine adrenalinskih odvisnikov, ki s svojimi odštekanimi idejami že vrsto let skrbijo za osuplost slehernega obiskovalca v številnih mestih po svetu.

Masters of Dirt je visokooktansko gledališče, katerega vozniki brez kančka zadržkov izvajajo nevarne skoke in obrate, mična dekleta bruhajo ogenj, pirotehnika požene obiskovalce na noge ter jim ob spremljavi bučnih glasbenih ritmov nudi nepozabno doživetje. Predstava je primerna za starejše in mlajše občinstvo, kot tudi za ljubitelje ekstremnih športov ter tiste, ki se ob adrenalinskih podvigih in elektronskih glasbenih ritmih zgolj odlično zabavajo.

Že tako neverjetna predstava je v leto 2013 stopila s prenovljenim šovom, ki je požel velik uspeh na krstni izvedbi v slovitem Dubaju. Masters of Dirt: The Next Level se ponaša s prenovljenim poligonom, novimi skoki in še bolj vratolomnimi triki, svežim glasbenim programom ter tehnično dovršenimi posebnimi efekti. Ljubljanski Center Stožice bo tako na prvi aprilski dan priča vroči avanturi, polni zabavnih in športnih presežkov, kakršnih slovenska javnost še ni doživela!

Za zagotavljanje še večje eksplozije osuplosti je karavana Masters of Dirt v svoj krog privabila nove voznike, ki bodo predstavi dodali vrednost in jo popeljali na »The Next Level«. Tako se bo v slovenski prestolnici predstavil tudi Matej Cesak, voznik freestyle motokrosa, ki šteje zgolj 13 let in je v svoji obetavni karieri pokazal, da se lahko kosa z najbolj drznimi in, da kljub mladosti življenje zajema z veliko žlico!

Slovenska javnost se bo lahko na lastne oči prepričala kakšne talente kuje kolektiv svetovnih prvakov motokrosa, BMX-a, gorskega kolesarstva in sorodnih disciplin – le kaj je lepšega od vrste letečih vozil, od motorjev vseh velikosti do  težkih motornih sani! »Če se premika, lahko tudi leti!« je načelo enega izmed voznikov, Alstair Sayerja, ki za svoje trike uporablja jekleno zver FMX.

Masters of Dirt: The Next Level bo vzel dih vsem pričam neverjetnih podvigov skupine nastopajočih iz različnih koncev sveta, ki bodo obiskovalce toplo sprejeli v svoj vrtinec glasbe, ognja in športa – april bo v Ljubljani vroč!