Fundacija Marka Simoncellija: steklenice šampionov na spletni dražbi

16. 6. 2013
Deli
Fundacija Marka Simoncellija: steklenice šampionov na spletni dražbi

Ljubitelji motociklov s(m)o tudi ljubitelji dobre kapljice, zato je v okviru delovanja dobrodelne fundacije Marca Simoncellija nastala tudi prav posebna polnitev posebnih steklenic.

Ideja znanega italijanskega vinarja in proizvajalca šampanjcev, da bi združil strast tekmovanj in veselja ob dobri kapljici, se je v sodelovanju z dobrodelnim skladom Simoncellija in številnimi znanimi obrazi iz sveta prvenstva MotoGP rezultirala v dobrodelni spletni dražbi na portalu Ebay.

Omejena kolekcija steklenic Fraciacorta Brut izdelana iz steklenih vlaken in prevlečana z ogljikovimi vlakni je na voljo v 5858 primerkih, od tega je 5800 steklenic z 1,5 litra opojnega napitka, 58 steklenic pa je 3-litrskih. Cena za prvo znaša 158€, cena za drugo pa 580€.

V ovkiru te prodajne kampanje je povezanih več dogodkov, zbrana sredstva pa bodo namenjena prenovi nekdanjega počitniškega doma v Santa Marta Coriano v dnevni center za invalidne otroke.Znani obrazi, med njimi tudi Andrea Dovizioso, Jorge Lorenzo in Marc Marquez s svojimi podpisi na steklenice skušajo dvigniti vrednost steklenicam in tako pomagati otrokom, ter hkrati razveseliti zbiratelje.

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"