Goodyear in Dunlop obdarujeta

4. 12. 2007
Deli

Veseli december se je že začel, obdarovanja pa so tudi vse bližje. V nagradni igri Goodyeara in Dunlopa bomo podelili simpatične nagrade, ki vam bodo pred, med ali po vožnji omogočala udobje in varnost, kot ju zagotavljajo pnevmatike Goodyear in Dunlop.

Kakšne nagrade vas čakajo?

1. nagrada: ženska jakna in čepica Goodyear ter ročni merilec tlaka v pnevmatikah

2. nagrada: strgalka za sneg Goodyear in ročni merilec tlaka v pnevmatikah

3. nagrada: Dunlop priročna torbica z avtomatskim merilcem tlaka, merilcem globine profila in z baterijsko lučko

4. in 5. nagrada: dežnik Goodyear in ročni merilec tlaka v pnevmatikah

Več o akciji si lahko preberete tukaj.

Če se želite potegovati za eno od nagrad, pošljite svoje podatke (ime in priimek, naslov, telefonsko in davčno številko) na nagrade@adriamedia.si. Nagrajence bo določil žreb.

Zakaj je dobro izbrati znamki Goodyear in Dunlop?

Goodyear je ena najstarejših in najbolje prodajanih blagovnih znamk avtoplaščev na svetu, ki za svoje izdelke na mednarodnih tekmovanjih in ocenah svetovnih avtomobilističnih revij dobiva najvišje ocene kakovosti. Varnost, udobje in zmogljivost razlikujejo Goodyearove avtoplašče od drugih in jih postavljajo na sam vrh inovativnosti na tem področju. Zakaj izbrati Goodyear? Ker niso vse gume enake.

Dunlopove bogate izkušnje na področju tekmovalnega športa s športnimi avtomobili in motornimi kolesi s prepričljivim rekordnim številom uspehov so obrodile inovativne tehnologije tudi za avtoplašče, namenjene vsakodnevni vožnji. Dunlopova tehnologija Touch je odraz njegovega pristopa v razvoju proizvodov. S tem ko omogočajo zaznavanje informacij s ceste, Dunlopovi avtoplašči omogočajo voznikom boljši občutek za cesto, zaradi česar imajo vožnjo bolj pod nadzorom in s tem več zabave med vožnjo.

oglasno sporočilo

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol