Honda MSX 125 z novo barvno izbiro

24. 1. 2014
Deli

Honda MSX 125, urbani mali motocikel, je v leto 2014 zapeljal nekoliko osvežen.

Kompakten, lahkoten in praktičen motocikelček je kot pravijo pri Hondi hitro osvojil svetovno tržišče, namenjen pa je predvsem mladim voznikom, katerih žepi bi težko prenesli drago vzdrževanje. MSX je z varnčnim motorjem (tovarna navaja le 1,52 litra na 100 km), nizkimi stroški vzdrževanja in zanesljivostjo vsekakor več kot primeren za mladino.

Veliko na račun priljubljenosti tega motocikla po vsem svetu doda prav zračno hlajeni motor, ki je eden tistih, za katerega lahko rečemo, da je bil preizkušen milijonkrat. Dobesedno, motociklov s tem pogonskim sklopom je Honda od leta 2003 izdelala že več kot 930.000, je pa v vseh teh letih tudi ta doživel nekaj izboljšav.

Posebnih tehničnih izboljšav tako svež motocikel, ki je bil prvič predstavljen leta 2013 še ni bil deležen, zato je bila preobrazba zgolj stilska. Dodana je nova biserno modra barva, po novem pa je v barvo oklepa obarvan tudi zadek, kolesa so obarvana v zlato, prav tako pa so v zlato obarvani zavorni cilindri in sprednje vilice. MSX 125 je poleg modre lahko obarvan še v črno, belo in rdečo barvo.

MaT

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja