Honda pripravila paket osvežitev

9. 11. 2015
Deli

Honda je javnosti prestavila tudi paket osvežitev, ki so jih bili za prihodnjo sezono deležni modeli CB 500F, Integra in NC750S.

Priljubljen urbani motocikel, ki se dobro znajde tudi na odprtih cestah bo po novem na voljo v šestih različnih barvnih kombinacijah, opremljen bo z LED razsvetljavo spredaj in zadaj. Poleg tega bo podobno kot športnejša različica tudi ta imel nastavljivo prednje vzmetenje, nastavljive odmike ročic zavore in sklopke, ter večji rezervoar s prostornino 16,7 litrov. Za piko na i pa je v prid boljši razporeditvi teže dobil tudi lažji izpušni lonec.

Model NC750S poznamo kot uporabniku prijazen motocikel, in tako se bo skušal svojim kupcem še bolj približati z naslednjimi izboljšavami: LCD prikazovalnik vseh podatkov, ki bo nastavljiv v več barvnih kombinacijah, krajši izpušni lonec, ki bo skrbel tudi za bolj zamolkel zvok motorja in LED žarometi in zadnjo razsvetljavo. Model z dvosklopčnim menjalnikom DCT bo imel v načinu prestavljanja S še dodatno 3-stopenjsko nastavitev delovanja.

Model Integra bo prav tako dobil LED razsvetljavo spredaj in zadaj, nove prednje vilice, LCD prikazovalnik podatkov z možnostjo izbire različnih barv, ter dodatno 3-stopenjsko nastavitev delovanja DCT menjalnika v načinu S.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol