Indian Roadmaster se vrača na sceno

31. 7. 2014
Deli
Indian Roadmaster se vrača na sceno

Indian je ena od redkih znamk, ki se je uspešno vrnila na sceno. Kako uspešen bo njihov najbolj luksuzni model Roadmaster pa bo pokazal čas.

Ime Indian Roadmaster je evrospkim motorsitom precej nezanano, Američani pa vedo, da s tem imenom na ceste ponovno prihaja tudi ugled in zvrhana mera udobja.

Pri Indianu so tako v skaldu s tradicijo Roadmasterja naložili z opremo, katere se ne bi sramoval noben potovalni motocikel in ga tako postavili ob bok najboljšim.

Na njemu že v serijskem paketu opreme najdete trde kovčke z daljinskim zaklepanjem s skupno prostornino 143 litrov, nastavljivi oporniki za noge za sopotnico, električno nastavljiv vetrobran, tempomat, nastavljiv in ogrevan sedež, gretje ročk, obilica kroma, ABS, LED svetila, sistem za nadzor tlaka v pnevmatikah ter obilico sodobnih elektronskih pripomočkov kot so zagon brez ključa, Bluetooth, navigacija, povezljivost s pametnimi telefoni.

Oklep motocikla je izdelan tako, da je možno prilagoditi količino in tok zraka okrog voznika in sopotnice, za pogon pa bo zadolžen 1.819 kubični motor z zračno-oljnim hlajenjem. Ta motor bo tudi sicer osnova za celotno skorajda v celoti prenovljeno floto motociklov iz te tovarne.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja