Novi Moto katalog 2021 že v prodaji!

6. 5. 2021
Deli

Moto katalog z letnico 2021, v katerem bralcem in bralkam predstavljamo vse letošnje motoristične novosti, je končno na prodajnih policah! In v njem precej več, kot le vse novosti ...

Čeprav se je na prodajnih policah letošnji Moto katalog pojavil kakšen teden dni kasneje kot običajno, pa je vsebina še bolj bogata in zanimiva. V katalogu so tako detajlno predstavljene tudi novosti, katere smo v času priprave kataloga uspeli tudi sami preizkusti in svoje občutke in opažanje prenesti na papir. Tako boste na primer izvedeli vse o novi Apriliji Tuono 660, KTM Superadventure S, Moto Guzziju V7 z novim 850 kubičnim motorjem, BMW-jevemu kruzerju R18, štirivaljni Multistradi in še o nekaterih drugih motociklih, ki bodo vsekakor zaznamovali letošnjo motoristično sezono.

Tudi letos je Primož Jurman pripravil predsezonsko analizo in predstavitev vsega kar je potrebno vedeti o prvenstvu MotoGP.

Medtem se je Peter Kavčič posvetil prednostim in slabostim, ki jih v svet motociklizma prinaša digitalizacija, ter vsemu, kar morate vedeti o motociklističnih pnevmatikah.

V letošnjem Moto katalogu pišemo tudi o dveh velikih jubilejih; 100-letnici znamke Moto Guzzi in 30-letnici izpušnih sistemov Akrapovič.

Seveda pa nismo pozabili tudi pregled dogajanja na domačem trgu motociklov, katerega je zloglasni virus oklestil za debelih 15-odstotkov. Pregled najbolje prodajanih motociklov po posameznih razredih in znamkah.

Moto katalog je aktualen celo leto, zato si svoj izvod zagotovite še preden jih zmanjka.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol