KTM Duke 125 in stunt po Pragi (video)

24. 6. 2011
Deli

Stunter iz Radencev ima spet precej nore ideje - z motorjem bo izvajal trike po mestnih središčih. Prva postaja: Praga.

Nov projekt Roka Bagoroša se imenuje ROcK ON the City. Pravi, da si rad na prav poseben način ogleda središča mest, po katerih nastopa, prvi video pa je posnel v češki prestolnici.

"V času pred profesionalnim poklicem sem vedno spremljal ostale športnike, kako potujejo po svetu in obiščejo najbolj neverjetne kraje. Zdaj, ko sem eden izmed njih, sem dobil možnost, da obiščem dežele onkraj slovenskih meja, katere sem do zdaj gledal samo na googlu ali pa z prstom na zemljevidu. Velikokrat pred ali po nastopih si lahko na kratko ogledam okolico in njihova mesta. Ker je motor narejen, da se ga vozi, se z njim odpravim po mestu in si ogledam znamenitosti. Včasih najdem kakšno perfektno lokacijo, kjer enostavno moram pustiti svoj podpis z zadnjo gumo, " je zapisal Rok in dodal, da naj motoristi tega ne počno v svojem mestu.

Torej če prav razumemo - po svojem mestu (kar so za Roka Radenci) tega ne smemo početi, drugje pa lahko? Rok, ko boš kuril gume na Prešercu, javi, da pridemo posnet, kako se bo odzvalo mestno redarstvo.

Matevž Hribar

Producent in režiser: Dominik Pelc

Grafična podoba: Zoran Felbar

Glasba: Professor Kliq - Bust this bust that

Novo na Metroplay: Ko se govori o hierarhiji, je že prepozno | Bine Volčič in Žiga Faganel