Kuberg, trial za najmlajše

5. 1. 2014
Deli
Kuberg, trial za najmlajše

Če želite svoj podmladek zgodaj in varno upeljati v svet na dveh kolesih je trial prav gotovo ena od najboljših in najvarnejših možnosti.

Češki Kuberg izdeluje simpatične in kakovostne trial motociklčke z električnimi motorji, ki zagotavljajo ravno prav zmogljivosti za postopno osvajanje vseh elementov in tehnik vožnje motocikla. Mladiči pa bodo nad njimi navdušeni tudi zaradi simpatičnega izgleda.

Vstopni model ima elektro motor z močjo 500 vatov in 30A, doseže najvejčo hitrost 24 km/h, tehta 20 kilogramov, baterija pa zdrži približno eno uro. Cena, približno 900 evrov.

Naslednji po velikosti Kuberg Trial, ima nekoliko močnejši motor (750 vatov, 40 A), doseže 27 kilometrov na uro, dve bateriji pa zagotavljata dve uri avtonomije. Ima tudi hidravlično zavoro, tehta 30 kilogramov, sedež pa je od tal oddaljen 47 centimetrov. Primeren je za otroke starejše od pet let, cena pa znaša približno 1190 evrov.

Še nekoliko večji in težji Kuberg Crossmotocross drvi s hitrostjo 28 km/h (motor je po specifikacijah enak kot pri modelu Trial), prav tako zagotavlja dve uri avtonomije, je pa precej višji, saj je višina sedeža od tal oddaljena 59 centimetrov. Tehta 32 kilogramov, primeren pa je za otroke stare vse od pet do dvanajst let. Informativna cena je 1400 evrov.

Na spletni strani proizvajalca je kot uvoznik za Slovenijo naveden Seles iz Grosuplja.

MaT

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"