Mitas od zdaj serijsko na KTM-u

11. 2. 2019
Deli

Povsem nov KTM 690 Enduro bo serijsko opremljen s pnevmatikami Mitas.

E-07 so prve Mitasove pnevmatike, ki jih je izbral KTM. Vsekakor gre za veliko priznanje uglednega proizvajalca motociklov, ki je izkazal zaupanje znamki Mitas.

Mitas in KTM sta v razvojnem procesu tesno sodelovala ter dosegla odlično uigranost vznemirljivega, močno nadgrajenega, motocikla in pnevmatik. Opremljen s pnevmatikami E-07, KTM 690 ENDURO R omogoča izjemno izkušnjo vožnje na asfaltni podlagi in po neutrjenih poteh. KTM 690 ENDURO R, model leta 2019, ima na sprednjem kolesu nameščeno Mitasovo pnevmatiko E-07 90/90-21, na zadnjem pa 140/80-18.  

E-07 je znana kot odlična pnevmatika za vožnjo po cesti in neutrjenem terenu v razmerju 50 : 50. Zaradi trpežne zmesi in doseganja optimalne zmogljivosti na neutrjenem terenu je E-07 ena od najpriljubljenejših dvonamenskih športnih pnevmatik za avanturistična potepanja po vsem svetu. Različica Dakar – z rumeno črto – ima močnejšo karkaso in je odpornejša proti prebodom ter zato idealna izbira za večje obremenitve, daljše avanturistične poti in ekstremne razmere.   

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja