KTM bo trgovine kmalu napolnil z replikama motociklov Prada in Cairolija

22. 10. 2019 | Jaka Završan
Deli

Če ste si od vedno želeli zahajati motocikel aktualnega, ali 9-kratnega svetovnega prvaka, je to prava priložnost za vas. 

Jorge Prado je po osvojitvi dveh zaporednih naslovov svetovnega prvaka v razredu MX2, naslednjo sezono primoran presedlati v elitnega, kjer se bo na stezi srečal s svojim vzornikom in hkrati tudi mentorjem Antonijem Cairolijem. Pri KTM-u pa so poskrbeli, da se Španec iz razreda MX2 poslavlja na izjemno lep način, saj bodo v KTM-ove trgovine kmalu prispeli motocikli SX-F 250 Prado edition. Kot pravi sam, so bile poleg osvojitve naslova prvaka, to njegove otroške sanje. 

Z enako potezo pa so 'oranžni' počastili tudi njihovega trenutno najuspešnejšega voznika Antonia Cairolija, ki je ob tem dejal: "Skozi leta smo v napredek 450-kubičnega motocikla vložili ogromno truda, h kateremu sem veliko pripomogel tudi sam, zato na svoj motocikel gledam še drugače kot večina. Kar težko je opisati, kako izjemno je na stezah videvati svojo repliko motocikla, zato bi se ob tej priložnosti še enkrat zahvalil KTM-u."

V osnovi gre za modela z letnico 2020, katera se lahko pohvalita z nekaj dodatnimi komponentami kot so prevleka za sedež Selle Dalla Valle, zaščitna plošča, oranžen zadnji zobnik, zaščita prvega diska, Reginova zlata veriga, oranžen okvir in pa seveda dizajn nalepk, ki je enak tistemu, katerega imata na svojih motociklih ta dva zvezdnika.

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"