Masters of Dirt prihaja na Hrvaško (video)

Adrenalinski navdušenci pripravite se, saj bodo 28. decembra v zagrebški Areni za nepozaben šov poskrbeli zvezdniki prostega sloga. 

Masters of Dirt prihaja na Hrvaško (video) (foto: Masters of Dirt) Masters of Dirt
30. 7. 2019

Po vsej verjetnosti, ekipe Masters of Dirt ni potrebno posebej predstavljati, saj so vozniki gorskih in BMX koles, motociklov in štirikolesnikov s svojimi vragolijami že povsem obnoreli svet. Ena izmed destinacij njihove letošnje turneje pa je tudi Zagreb, kar je obenem Slovencem najbližja možnost za obisk adrenalinskega spektakla, ki pa bo imel tudi slovenski pridih, saj je eden izmed nastopajočih na štirikolesnikih Aleš Rozman, ki se lahko pohvali z zapletenim saltom nazaj, kar velja za enega izmed najtežjih trikov. Poleg Aleša bodo gledalci lahko priča vratolomnim skokom Edgarja Torronterasa, Kaija Haase, Adolfa Silve in mnogih drugih. 

Za dodatno popestritev pa bo poskrbel še uradni DJ Masters of Dirta - Mosaken, ki bo skupaj z dekleti 'Fuel Girls' iz Velike Britanije vse skupaj dvignil na novo raven. Utrinke enega izmed lanskoletnih šovov si lahko ogledate v spodnjem videu.