Naslednja dirka državnega prvenstva s spletnim prenosom in bogatimi nagradami

Slovenske motokrosiste do konca letošnjega državnega prvenstva ločita le še dve dirki. Naslednja je na sporedu v vsem dobro poznani Orehovi vasi, ki jo mnogi kličejo kar kraljica slovenskih stez. 

Naslednja dirka državnega prvenstva s spletnim prenosom in bogatimi nagradami (foto: Motokros akademija Sašo Kragelj) Motokros akademija Sašo Kragelj
22. 9. 2020

Navkljub mnogim težavam in zapletom, ki jih prinaša koronavirus se organizatorji že vso sezono po svojih najboljših močeh trudijo izpeljati tako pokalno kot državno prvenstvo Slovenije. Organizator naslednje dirke - Motokros akademija Sašo Kragelj - pa bo na peti preizkušnji državnega prvenstva, ki bo potekala 4. oktobra, vse skupaj dvignil na povsem novo raven. 

Na predzadnji dirki sezone, ki bo potekala na stezi, ki je pred kratkim slavila petdeset let, je namreč obljubljen spletni prenos, kar je ob dejstvu, da bo prizorišče za gledalce zaradi koronavirusa žal zaprto, še toliko boljši podatek. Prenos lahko spremljate s klikom tukaj.

Motokros akademija Sašo Kragelj pa je z novico, da se bo ob koncu dirkaškega dogajanja izmed vseh prijavljenih voznikov izžrebal tudi srečnež, ki bo prejel povsem novo Yamaho TTR110, razveselil tudi vse dirkače.