Video: Ryan Dungey se od kariere poslovi z vožnjo v koruznem polju

Kjer so vrhunski motošportniki z odbitimi idejami, tam je Red Bull

Video: Ryan Dungey se od kariere poslovi z vožnjo v koruznem polju (foto: Garth Milan / Red Bull Content Pool) Garth Milan / Red Bull Content Pool
29. 11. 2017

Ryan Dungey je ob pomoči pokrovitelja Red Bull zaključek kariere ovekovečil z videoposnetkom, ki bo motokrosistom naježil kožo. Stezo za motokros so speljali kar med koruznim poljem, s tem pa se je dirkač poklonil svojim koreninam: v delu ZDA, kjer je odraščal, poljedelstvo predstavlja eno glavnih dejavnosti in, tako kot kariera motokrosa, zahteva trdo delo, odločnost in potrpežljivost.

In točno to so odlike tega vrhunskega motokrosista. Da je za dosego rezultatov moral resnično trdo garati, je povedal tudi Ricky Carmichael v intervjuju. "Lep primer sta Ken Roczen in Ryan Dungey, saj je Ken veliko bolj talentiran voznik od Ryana, a le ta z ogromno treninga, z večjo osredotočenostjo in intenzivnejšim programov treningov na daljši rok osvaja boljše rezultate," je Ricky povedal v pogovoru z Jako Završanom.

Matevž Hribar
foto: Garth Milan / Red Bull Content Pool

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri