Simon Marčič od zdaj za zelene

Nogometno rivalstvo med mariborskim in ljubljanskim klubom očitno ne vpliva na motošportnike. Kajti Simon Marčič, naš dakarski dirkač, ki že nekaj let nastopa v kategoriji malle moto in na najtežji dirki na svetu za vse poskrbi sam, si je za trde treninge, ki ga čakajo pred novimi dakarskimi izzivi, omislil kar motokros specialko Kawasaki KX 450. Želimo mu veliko dobrih dirk in treningov na zelenem Kawasakiju, ob vprašanju, ali pripravlja za Dakar morda nov dirkalnik zelene barve, pa se le prešerno nasmeje.

12. 3. 2019

Simon Marčič oziroma Marča, kot ga kličejo prijatelji na Štajerskem, je ob tem, ko je prevzel Kawasakijevo motokros specialko, povedal: »Presrečen sem, da sem sklenil sodelovanje s Kawasakijem v Sloveniji. Moj prvi motor nad več kot 50 kubičnimi centimetri je bil dvotaktni Kawasaki KX 125. Dobil sem ga od očeta za odličen uspeh v drugem letniku srednje šole. To je bilo leta 1999, motor je bil letnik '91. Pozneje sem imel od leta 2003 do 2006 še Kawasakija KX 250. Sem si pa vedno želel vrniti na zelen motor, zato je zame to sodelovanje toliko bolj čustveno. Podprlo me je podjetje DKS, ki sem mu neizmerno hvaležen.«

Novi Kawasaki KX450 2019, ki smo ga pred časom že testirali je prevzel iz rok Darka Šparla, direktorja podjetja DKS d.o.o.

 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri