Tim Gajser po superkros dirki v ZDA: "Glede na vložen trud, sem zelo zadovoljen" (video)

23. 10. 2019 | Jaka Završan
Deli

Monster Energy Cup je izjemno priljubljen dogodek, ki ga vsako leto ob koncu sezone gosti Las Vegas. Med gledalci je priljubljen zaradi dejstva, da vedno ponudi izredno zanimive boje, med dirkači pa, ker lahko z zmago v vseh treh vožnjah, v le eni noči, zaslužiš kar milijon dolarjev. 

O dogajanju na letošnjem MEC-u, katerega se je udeležil tudi 3-kratni svetovni prvak Tim Gajser smo že pisali. Tovarniški voznik Honde se je s stezo v Sam Boyd stadionu odlično soočil in noč zaključil na petem mestu. Po spektaklu je Makolčan povedal: "Bilo je neverjetno. Glede na to, da sem pred dirko na superkros stezah opravil le pet treningov, sem več kot zadovoljen. Res sem užival, za kar bi se zahvalil ekipi Honde in vsem svojim navijačem, ki so mi to omogočili in me spodbujali."

Zmagovalec Adam Cianciarulo

"Na novem 450-kubičnem motociklu sem se že od samega začetka počutil odlično. Na začetku sem se ga na treningih želel le navaditi in se na njem sprostiti, kar mi je dodobra uspelo. Na Monster Energy Cup sem se podal brez večjih pričakovanj, a sem v sebi čutil, da sem se z dobrimi starti zmožen voziti blizu najboljšim," je povedal novinec v elitnem razredu, ki je s svojo sobotno predstavo navdušil ves motokrosistični svet. 

Takole pa je z Adamove perspektive izgledala tretja in obenem zadnja vožnja večera. 

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja