Trgujte z nafto!

29. 5. 2008
Deli
Trgujte z nafto!

Se vam zdi bencin predrag? Nadomestite izgube pri črpalki z uspešnim trgovanjem z nafto direktno na svetovnem trgu!

TradePort je elektronska trgovalna platforma, ki ponuja izjemno široko paleto instrumentov in načinov za trgovanje z njimi. Trgovanje poteka na vašem računalniku prek spletne povezave po zelo konkurenčnih stroških. Z nafto lahko trgujete direktno prek standardiziranih terminskih pogodb na ameriških in evropskih borzah ali pa prek indeksnih skladov, ki v celoti sledijo gibanju cene nafte. Trgujete po trenutnih cenah, potrditev posla pa vidite takoj.

Poleg nafte lahko trgujete tudi s celo paleto drugih vrst surovin, kmetijskih izdelkov in kovin, na voljo pa je še valutni trg in na tisoče delnic in CFD-jev, ki omogočajo nakup delnic s finančnim vzvodom in kratko prodajo, s katero služite tudi, ko cene padajo.

TradePort je torej vaše osebno finančno središče, s katerim ste lahko pripravljeni na kakršnekoli tržne razmere in jih obrnete sebi v prid. V pomoč pri izobraževanju, podpori in svetovanju vam je na voljo ekipa svetovalcev. Za začetek vam ponudimo brezplačno e-knjigo Uvod v trgovanje s CFD-ji in možnost skupinskega izobraževanja.

Oglasite se na www.tradeport.si in preizkusite platformo z namišljenim denarjem.

»Opozorilo o tveganju: Trgovanje z zapletenimi finančnimi instrumenti je tvegano in ni primerno za vsakogar.«

oglasno sporočilo

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"