Mobilni servis za BMW

10. 2. 2009 | Matevž Hribar
Deli
Držimo pesti, da boste pomoč čim manjkrat potrebovali.

Vsi, ki boste svojega 'bavarca' registrirali po 1.1.2009, imate kar dve leti pravico uveljavljati mobilni servis kjerkoli po Evropi. Če že SLUČAJNO gre kaj narobe . .

Če se že zgodi, da vas nemški stroj z belo-modro značko, katerega ste kupili pri uradnem prodajalcu, pusti na cedilu, le zavrtite 080 1038 (med 7.00 in 22.00) in šolani mehaniki se bodo z vašo pomočjo že po telefonu potrudili odpraviti napako, vklolikor pa to ne bo mogoče, pa bodo na kraj poslali servisno vozilo.

Ne samo to - če bo to potrebno, poskrbijo prevoz pokvarjenega motocikla do prvega uradnega servisa, vas pa s taksijem spravijo do hotela in po potrebi priskrbijo nadomestno motorno kolo. Pomoč nudijo tudi v primeru prazne pnevmatike ali manjših nezgod. Če to ni dobra skrb za kupca!

Storitve mobilnega servisa BMW Motorrad veljajo v primeru okvare za spodaj navedene evropske države: Albanija, Andora, Avstrija, Belgija, Bosna in Hercegovina, Bolgarija, Ciper, Danska, Estonija, Finska, Francija, Grčija, Irska, Italija, Hrvaška, Latvija, Liechtenstein, Litva, Luksemburg, Madžarska, Malta, Makedonija, Monako, Nemčija, Nizozemska, Norveška, Poljska, Portugalska, Romunija, Slovaška, Slovenija, Srbija, Črna Gora, Švedska, Švica, Španija (vklj. s Kanarskimi otoki), Češka, Turčija in Velika Britanija.

Več informacij si lahko preberete v PDF priponki.

Matevž Hribar

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja