Nova verzija karte City Navigator

Izšla je nova nadgradnja evropske kartografije za uporabnike navigacijskih naprav Garmin, City Navigator Evropa NT 2010.30.

29. 1. 2010

V primerjavi s karto 2010.20 njena naslednica zajema 73.000 kilometrov več cest in skupno pokriva kar 8, 9 milijona kilometrov (to je pa veliko, a ni? ) cest.

Podrobno je pokrito 35 držav (Andora, Avstrija, Belgija, Bolgarija, Češka, Danska, Estonija, Finska, Francija, Grčija, Hrvaška, Irska, Islandija, Italija, Latvija, Liechtenstein, Litva, Luxembourg, Madžarska, Monako, Nemčija, Nizozemska, Norveška, Poljska, Portugalska (brez Azorov), Romunija, San Marino, Slovaška, Slovenija, Španija, Švedska, Švica, Turčija, Velika Britanija in Vatikan), večje ceste so pokrite v osmih državah (Albanija, Belorusija, BiH, Črna Gora, Makedonija, Moldavija, Srbija in Ukrajina).

Nadgradnjo je mogoče prenesti s spletne strani ali MicroSD/SD kartice, na DVD-ju ne bo na voljo. Navodila za nadgradnjo karte za Garminove uporabnike lahko najdete v PDF datoteki na www.garmin.si.

Matevž Hribar

foto: Garmin

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri