Novo: Schuberth Metropolitan 1

2. 4. 2015
Deli
Novo: Schuberth Metropolitan 1

Schuberth v teh dneh v prodajne salone pošilja novo serijo premium jet čelad Metropolitan 1.

Čelada Metropolitan 1 ima serijsko vgrajene zvočnike in mikrofon, omogoča pa brezžično povezljivost z vsemi sodobnimi napravami, ki jih motoristi uporabljajo.

Poleg udobja in velike stopnje varnosti, ki sta pri tem proizvajalcu samoumevna, bo lahko kupec tudi po svojem okusu individuiziral svojo čelado. Zunanjost je lahko zaenkrat obarvana v sedem različnih barv, notranjost pa je lahko oblazinjena s standardnim sivim blagom, oziroma je ta lahko tudi v odtenku kave oziroma čokolade. Na voljo so tudi trije vizirji, od povsem neobarvanega do zatemnejnega (40 oziroma 80%), obarvanost vizirjapa je lahko srebrna ali modra.
Potem je tu še sončni vizir, ki je na voljo v petih barvah, v vseh primerih pa je zatemnjenost 80 odstotna. Če osnovnega vizirja ne potrebujete imate namesto tega na voljo dva ščitka, možno je izbirati tudi med različnimi barvami drsnika za prezračevanje, če pa to še ni dovolj si svojo čelado lahko opremite še z zastavami Nemčije, Italije, Velike Britanije, Francije, Španije ali ZDA.

Notranjost je seveda v tem razredu jet čelad povsem odstranljiva in pralna, priporočene cene proizvajalca v evropskih državah pa je 399 evrov. Možna pa so seveda doplačila za različno dodatno opremo.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja