Otvoritev sezone v TC Motoshopu

18. 4. 2011
Deli

S sloganom 'Začnimo sezono varno' je motocenter TC Motoshop popestril Ljubljansko sobotno dopoldne. Zanimiv program je navdušil tako motoriste kot tudi tiste, ki bodo to šele postali.

Dogodek so s skupnimi močmi organizirali Ducati klub Slovenija, Avtošola AMTK in TC Motoshop, na pomoč pa so priskočili tudi motoristi policisti, motoristnična enota Slovenske vojske, inštruktor varne vožnje Samo Rep, motorist reševalec, svoje zmogljivosti pa so pokazali tudi fantje in dekleta iz Ljubljanskega mestnega redarstva.

Vse tiste, ki so bili v dvomih, kako okreten in lahkoten je motocikel, so s svojimi nastopi prepričali motoristi na policijskih in vojaških BMW-jih, kaj zmore litrska CBF-ka pa je pokazal inštruktor varne vožnje Samo Rep.

Ekipa iz avtošole AMTK je vsem zainteresiranim ponudila ugodno in hitro, predvsem pa varno in kvalitetno pomoč pri uvajanju sveže pečenih motoristov v promet, mestni redarji so razkrili vse skrivnosti zloglasnih stacionarnih radarjev, reševalec na motorju g. Andolšek pa je pokazal reševalno Hondo Varadero. Pravi vitez.

V sami trgovini je med policami, kjer so razstavljene kolekcije varnostne opreme so se potikale seksi hostese, delil se je Redbull, jedel se je golaž...

Skratka, dobro organiziran dogodek in lepa gesta vseh sodelujočih.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja