Piaggio MP3 - čas za spremembe

19. 6. 2013
Deli
Piaggio MP3 - čas za spremembe

Trikolesni MP3 je kot revolucionaren koncept v svet maksi skuterjev prinesel nekoliko drugačen in varnejši način doživljanja vožnje s skuterjem. Danes na cesti nikakor ni več redkost, saj so jih prodali že več kot 130.000.

Levji delež k temu prodajnemu uspehu je prispevala tudi različica LT(Large Tread), ki z nekoliko širšim sprednjim kolotekom, drugačnimi smerokazi in nožno zavor dovoljuje tudi vožnjo z izpitom B kategorije. Standardnemu MP3 LT se z začetkom junija pridružujeta še osvežena modela Business in Sport. Osvežitve so malenkostne, predvsem gre za malenkostne oblikovne detajle, barve in opremo.

Model Business je dobil nove embleme in možnost priključevanja sodobnih multimedijskih platform, preko katerih lahko lastnik preveri delovanje skuterja, napetost baterije, prikazuje merilnik hitrosti, vrtljajev motorja in omogoča vpogled v večfunkcijski potovalni računalnik s prikazom trenutne in povprečne porabe, ter hkrati prikazuje tudi obremenjenost motorja. Serijsko je opremljen tudi z električno USB vtičnico.

Model Sport poleg novosti, ki jih Piaggio uvaja pri modelu Business prinaša še nekoliko bolj dodelano zunanjo podobo, predvsem gre tu za barvno nadgradnjo detajlov kot so ročaji, maska, ročke in podobno. Na voljo bo v treh barvnih kombinacijah, črni, sivi in beli.

Oba modela sta na voljo v 300 oziroma 500 kubični različici.

MaT