Po sledeh orlov - z Guzzisti v Milano

8. 9. 2009
Deli

Proizvajalec motociklov Moto Guzzi iz kraja Mandello del Lario organizira skupinsko vožnjo lastnikov njihovih dvokolesnikov na motociklistični selon EICMA v Milanu. Planiran je tudi štart iz Ljubljane.

Veličastna motociklistična vožnja bo trajala od 7. do 10. novembra 2009 in je posvečena Guzzistom iz vse Evrope. Šest velikih konvojev iz šestih evropskih mest bo prispelo v Milano na dan otvoritve motociklističnega salona EICMA 2009.

Konvoji bodo na pot krenili iz šestih evropskih mest (Kopenhagna, Londona, Amsterdama, Dunaja, Madrida in Neaplja) ter tudi iz Ljubljane na dan 9.11.2009. V ponedeljek bodo slovenski Guzzisti krenili iz Ljubljane in po poti, ki so jo načrtovali Moto Guzzijevi sodelavci, premagali 625 km v dveh etapah. Od Ljubljane do Trenta bodo konvoj vodili predstavniki podjetja Avto Triglav.

V Trentu se bomo slovenski Guzzisti pridružili šesti karavani Guzzistov, ki bo pripotovala iz Münchna. Od Trenta do Milana pa bomo potovali skupaj v spremstvu organizatorjevih vozil. Dnevniki potovanj in najboljše fotografije z najznačilnejšimi trenutki potovanja vsake skupine bodo objavljeni na spletnih straneh www.whereaglesfly.com/EN/ in www.motoguzzi.si.

Za slovenske Guzziste in ostale navdušence, ki želijo sodelovati na veliki vožnji z imenom »Po sledeh orlov«, so na voljo različni paketi. Od najobsežnejšega celotnega paketa z vključenim bivanjem in prehrano, vožnjo v Milano in vrnitev domov do prijave na zabavo »Po sledeh orlov«, ki bo v torek, 10. novembra. Za vse, ki bodo krenili iz Ljubljane, prideta v poštev paketa »Partial outgoing leg« in »EICMA«, ki sta navedena na ceniku šeste karavane.

Vse prijave se sprejemajo na spletni strani www.whereaglesfly.com/EN/.

Na tem ekskluzivnem dogodku bodo razkrite vse Moto Guzzijeve novosti za leto 2010, spremljale jih bodo vse ključne ikone iz Guzzijevega sveta, ogledati pa si bo mogoče tudi izjemno razstavo motociklov iz preteklega časa, današnjega dne in bližnje prihodnosti.

O nadaljnjih informacijah Vas bomo sproti obveščali.

Guzzistični pozdrav!

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"