Prva kraška Tomosijada

Kraševci so pod streho več kot uspešno pospravili prvi njihovo srečanje ljubiteljev in lastnikov dvokolesnikov znamke Tomos.

18. 11. 2009

Čeprav je bila udeležba pretežno iz njihovih logov (a se obenem nadejajo širše zasedbe v prihodnje), je bilo kaj videti. Nekaj primerkov je bilo celo opazno lepših, kot takrat ko so prišli iz tovarne pred tremi desetletji. Kljub kislemu vremenu so opravili kakih 30 kilometrov poti in vsi razen enega premagali vzpon do vasi Štjak.

Prireditev je s svojo prisotnostjo počastil tudi živa legenda iz Tomosovega razvojnega oddelka, Vinko Forca, ki je še vedno zakladnica izkušenj, zgodb in znanja o dvokolesnikih in tehniki nasploh. Tematika sama po sebi, podčrtana z vrhunsko kulinariko, bo – tako upajo – dober vzrok, da se prihodnje leto prireditve udeležijo tudi ljubitelji Tomosov iz cele Slovenije.

tekst in foto: VK

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri