Prvi Husqvarna Day-off tik pred vrati, ste pripravljeni na zabavo in učenje?

5. 2. 2019 | Peter Kavčič
Deli

Vse je pripravljeno za prvi Husqvarna Day-off, ki bo ta petek, 8. februarja, potekal v Santariji v osrčju hrvaške Istre. Zapeljali se boste lahko na odlično pripravljeni motokros progi in na enduro krogu, ki je primeren za vse ravni znanja, od začetnikov do tistih, ki želijo ekstremne preizkušnje.

Roman Jelen, naš nekdanji najuspešnejši motokrosist in ambasador Husqvarne, bo pomagal odkrivati skrivnosti športne motokros vožnje. Roman svoje znanje in izkušnje danes prelaga na mlajše generacije. Z njim boste trenirali na motokros progi in posebni ravninski progi za ovinke. Sicer pa bo motokros šola organizirana po segmentih. Šolali vas bodo trenerji iz ekipe My-team: Uroš Nastran, naš sodelavec pri Avto magazinu in testni voznik Jaka Završan in Bogdan Zidar. Trenerji vam bodo na voljo pri osnovnih elementih motokrosa, kot so start, zaviranje, pospeševanje in skoki.

Ekipa My-Team bo poskrbela tudi za najmlajše in vse, ki želijo prvič preizkusiti motokros.

Ljubitelji endura boste prišli na svoj račun na zanimivem 15-kilometrskem enduro krogu, ki bo na voljo vsem udeležencem in ga boste lahko uporabljali neomejeno. Pri enduro trasi boste imeli pri nekaterih odsekih dve različni težnostni stopnji: expert za izkušenejše in hobby za vse druge. Pri enduro krogu vam bodo na voljo izkušeni enduro vozniki.

Takole je videti del proge za enduro:

Husqvarna Day-off je nevoden dogodek in ni vezan na blagovno znamko Husqvara. Namenjen je vsem ljubiteljem terenske vožnje z motociklom, pri dogodku gre v prvi vrsti za druženje in vožnjo. Spremljevalnemu programu šole motokrosa se lahko priključi vsak udeleženec.

Tule je urnik dogodka:

Pri registraciji vsak udeleženec v darilni vrečki prejme tudi revijo Playboy, saj je medijski sponzor dogodka Adria media Ljubljana.

Prijavite se na strani Moto X generation.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol