Rezervirajte si svojo Yamaho XSR900 Abarth kar preko spleta. Pa hitro, da jih ne zmanjka!

19. 1. 2017
Deli

Na našem portalu smo takoj po lanskem salonu v Milanu poročali o novi različici Yamahinega modela - Yamahi XSR 900 Abarth. Model bo izdelan v relativno majhni seriji, svojega pa si lahko rezervirate kar preko spleta.

Če bodo Yamahine napovedi z Milanskega motosalona držale, potem bo na voljo zgolj 695 kosov tega zanimivega modela. Gre za sodoben cafe racer, ki so ga pripravili skupaj z oblikovalskim oddelkom znanega avtomobilskega predelovalca Abarth. XSR900 Abarth seveda temelji na osnovi modela MT-09, oblikovno pa gre za enega najzanimivejših modelov iz te družine.

Ta Yamaha je posebna tudi zaradi dejstva, da gre za prvi tovarniško izdelan cafe racer iz te tovarne. Odlična tehnična osnova pri kateri si posebno omembno zasluži z navorom nabit trivaljni motor, se lahko pohvali še z obilico sodobne tehnike, brez katere si danes marsikdo težko predstavlja svoj motocikel.

Sistem proti zdrsu in protiblokirni zavorni sistem sta seveda serijska, po novem pa bodo modeli iz serije MT-09 opremljeni tudi z drsečo oziroma drsno sklopko. Pri modelu XSR 900 Abarth boste dobili tudi Akrapovičev izpušni sistem, za češnjo na vrhu te tortice pa bo vsaka opremljena še z aluminijasto ploščico z zaporedno številko iz omejene serije.

Za dozo ekskluzive bodo pri Yamahi zahtevali 12.995 EUR, svojo Yamaho pa si lahko rezervirate kar na tej spletni povezavi.

MaT

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja