EICMA 2019: SYM-ove novosti za 2020

27. 11. 2019
Deli

SYM bo v sezono 2020 vstopil s štirimi pomembnimi in zanimivimi novostmi.

Maxsym TL - najboljši SYM vseh časov. 

Glavna novost, na katero so pri SYM-u še posebej ponosni je maksi skuter TL. Ta ne skriva svojih ambicij, da premaša karte v razredu najbolj prestižnih skuterjev. TL bo prvi SYM-ov skuter iz serije z dvovaljnim motorjem in bo seveda predstavljal vrh ponudbe tega proizvajalca. Idealna razporeditev teže in skorajda prava motociklistična zasnova obljubljata dobre vozne lastnosti. Da gre zares lahko sklepamo tudi po tem, da bodo za zaviranje skrbele štiribatne radialno vpete zavorne čeljusti z ABS-om. Klasične merilnike bo zamenjal velik LED zaslon, na splošno pa se atratktivna zunanja podoba spogleduje s premium ponudniki.

Maxsym 400i - digitalizacija diamanta

SYM bo osvežil tudi ponudbo 400 kubičnih skuterjev. Novi Maxsym 400i je prvi z novim motorjem, ki ustreza normam euro5 in nadaljuje uspešno serijo 400, ki jo je sym predstavil leta 2011. Lahek okvir skuterja se združuje z novimi oblikovalskimi smernicam znamke. Tudi ta model je opremljen z LED žarometi in LED lučmi zadaj s funkcijo oznanjanja zaviranja v sili. Premierno bo SYM predstavil sistem za „keyless“ zagon oz zagon motorja brez ključa. Nov bo tudi hitrejši USB polnilnik za polnjenje pametnih naprav.

Fiddle - digitalni dinozaver

Retro skuter Fiddle je zelo priljubljen tudi v Sloveniji. Atraktiven in lahko vodljiv skuter je idealen za mestna središča. Tokratna prenova priljubljenega modela je uspešno združila moderno tehnologijo z retro oblikovanjem. Tokrat bo razsvetljava v LED tehniki, večji je prostor za prtljavo in Fiddle bo na voljo v številnih novih barvnih kombinacijah. Novosti se seveda skrivajo tudi v motorni paleti. 125 kubična različica bo sedaj imela možnost sistema ABS, šibkejši motorji pa bodo ustrezali normam euro5. Povsem novi so LCD merilniki in dodelan je sistem za točenje goriva.

e'Xpro - za zeleno prihodnost

SYM je svojo zanesljivost že velikokrat dokazal na terenu kot skuter za profesionalno uporabo. Z novim modelom e'Xpro je sedaj SYM še korak bližje izzivom trajnostne mobilnosti. Povem električni dostavnik združuje tehnično znanje z elektro motorjem. Skuter omogoča sistem menjave baterije med samo uporabo in z dvema baterijama zmore 80km. Poleg praktičnosti navdušuje tudi z novimi LCD merilniki in LED glavnimi žarometi z dnevnimi lučmi.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol