Uspešno leto za BMW, preizkusite vse njihove modele

25. 4. 2016
Deli

Pri BMW-ju si lahko ponovno manejo roke. Po izdelanih obračunih so tudi v letu 2015, tako kot leto poprej zabeležili porast prodaje motociklov in velikih skuterjev. Rezultat dobrega poslovanja se odraža tudi v novi ponudbi od katere imate naječ prav vi dragi bralci in bralke. Na http://si.motobmw.net/#/game se namreč lahko prijavite za brezplačne testne vožnje in BMW motocikle in skuterje ocenite iz prve roke.

Bavarci že peto leto zapovrstjo beležijo porast in tudi rekorde: leta 2015 so tako prodali 136 963 dvokolesnikov, leta 2014 pa 123 495, kar predstavlja 10,9-odstotno rast. Največji delež BMW-jeve pogače gre na račun serije R (53,6%), najbolj prodajan model pa je, tradicionalno, BMW R 1200 GS.

Prav za model R 1200 GS in R 1200 Adventure bo čakalna vrsta najdaljša, vsekakor pa pravijo, da se bodo za testne vožnje potrudili, da ponudijo kar najboljšo izkušnjo. Po tem ko boste v obrazec vpisali svoje podatke in to kateri motocikel si želite preizkusiti vas bo le ta usmeril na vam najbližjega BMW Motorrad trgovca. Ko boste oddali svoj epodatke boste sodelovali tudi v nagradni izgri za kakovostno čelado BMW Motorrad, zato ne odlašajte preveč: To lahko naredite kar zdaj, če kliknete tule:

PeK

Foto: BMW

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja