V soboto vabljeni na jesenski pikinik pri Motocenter AS Domžale

12. 10. 2017
Deli
V soboto vabljeni na jesenski pikinik pri Motocenter AS Domžale

V soboto se bo v poslovni coni v Trzinu pri Ljubljani, na vsem dobro znanem dvorišču Motocentra AS Domžale odvijal jesenski piknik ob skorajšnjem zaključku letošnje motoristične sezone.

Pomembno je, da si zapomnete datum 14.10.2017 od 10,00 ure dalje, to, da si boste na ta dan ob nakupu opreme pridobili tudi radodarne popuste, pa je pri AS-ovcih ob takih dogodkih že tradicionalno. Ob tem bodo za vse kupce pripravili tudi žrebanje, ki bo po 17,00 uri srečnemu dobitniku prineslo praktično nagrado. Na seznamu nagrad so tako motoristične rokavice, jet čelada in olje Repsol.

Na dan dogodka bo možno testiranje motornih koles Honda in Ducati, testirati različne modele čelad najbolj priznanih blagovnih znamk ( Nolan, Arai, Shoei ). Ravno tako bo na dvorišču rezerviran prostor za sejem rabljenih motornih koles.
 
Prikazane bodo servisne aktivnosti, kjer se bo lahko izvedelo tudi malo več o samem servisiranju motorjev in seveda pripravo le teh na zimovanje.

Danes smo dobili uradno potrdilo, da se našega dogodka udeleži tudi Jaka Gorjan navkljub popoldanski dirki za državno prvenstvu kjer se bori za naslov prvaka. Mladenič, ki je najbrž po Timu Gajserju prvi fant, ki zna s svojim talentom krepko mešati štrene v višjih kategorijah cestno hitrostnih dirk. Upamo, da tudi na svetovnih prvenstvih.

Na pikniku bodo prisotni tudi poslovni partnerji podjetja Motocenter AS Domžale, ki bodo dopolnili ponudbo in bodo hkrati na voljo za vsa vaša vprašanja in vso potrebno pomoč.

Poslovni partnerji:
 
- AKRAPOVIČ
- COMPACO ( NOLAN )
- PINTAR ( ARAI )
- FULLSIX CARBON
- STS TEAM ( SAMOIZKLOPLJIVI SMERKAZI )
- MOTOLIČAR ( EKIPA, KI PREDELUJE IN BARVA MOTOCIKLE )
- VEČ NOVINARSKIH HIŠ
- MARKO UKOTA ( SUPERMOTO DIRKAČ )
- ZUPAN ŽIGA ( HOBI DIRKAČ-DUCATI )
- JAKA MOŽE-MOTOKROS AKADEMIJA
- MOTORISTIČNA REŠEVALNA EKIPA UKC
- ATOTRADE D.O.O VRHNIKA ŠOLA VOŽNJE
 
 Na dan dogodka bo možno testiranje motornih koles Honda in Ducati, testirati različne modele čelad najbolj priznanih blagovnih znamk ( Nolan, Arai, Shoei ). Ravno tako bomo na dvorišču rezervirali prostor za sejem rabljenih motornih koles.
 
Na pikniku bomo prisotni tudi nekateri člani našega uredništva in naša mična hostesa, prečudovito Playboyevo dekle Manja Dobrilovič.

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"