Vespa nikoli ne umre

21. 3. 2007
Deli
Vespa nikoli ne umre

Več kot 60 let je minilo odkar je Piaggio 23. aprila 1946 na patentnem uradu registriral svojo vespo, ki je takrat mobilizirala sosednjo Italijo in takoj zatem v hipu osvojila vse kontinente našega planeta.

Kot eden najprepoznavnejših izdelkov dvajsetega stoletja se je vespa vtisnila v srca starih in mladih, ki so prav z njo brneli po cestah in brezpotjih, si z njo pridelali prve resne poškodbe, zapeljevali lepotice in ravno z njo odkrili svobodo in užitek, ki ga lahko ponudi samo cesta.

Tako kot moderna vespa postaja vse bolj tehnično dovršena, vse hitrejša in vse lepša, postaja starodobna vespa vse bolj iskana, vse dražja in vse bolj zaželjena. Imeti staro vespo je postalo moderno in trend se nezadržno širi tudi pri nas.

Vsem tistim ki imate ohranjeno staro vespo in vam do popolnega restavriranja manjka samo še kakšen del (lučka, emblem, števec…), vam posredujemo naslov internetne strani na kateri boste našli pregleden katalog originalnih rezervnih delov in dodatne opreme za vse tipe vesp, in seveda tudi naslove prodajalcev v sosednji Italiji.

www.vespavintageparts.com

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja